0

I-Drain douchegoten impressie

10 jaar garantie

In tegenstelling tot andere afschotoplossingen is bij de I-DRAIN douchegoot afschot vanaf één zijde toereikend. Om deze reden is een douchevloer van grootformaat vloertegels en natuursteen mogelijk. De I-DRAIN douchegoot bestaat uit een kwaliteit 304 (1.4301), respectievelijk 316 (1.4401) roestvast staal (RVS) en is kwalitatief hoogwaardig gefabriceerd.

DDS / DOUBLE DRAIN SYSTEM

Door het Double Drain System (DDS) is de I-DRAIN 100% waterdicht. Zelfs in geval van slijtage aan bijvoorbeeld de voegen, zal het water dat onder de tegelvloer terechtkomt worden afgevoerd naar de drain.


100% WATERDICHT

Het af-fabriek aangebrachte afdichtingsdoek vereenvoudigt de montage van de I-DRAIN douchegoot ook als inbouw direct tegen de wand plaatsvindt. (Vanaf een tegeldikte van 5 mm.). Voor een waterdichte verlijming van de drain met een waterafdichtingsdoek moet het te verlijmen oppervlak 100% stof- en vetvrij zijn. Op een bouwplaats is dit zelden haalbaar. Het vooraf in de productie verlijmen van het waterafdichtingsdoek met de drain lost dit probleem op.


INBOUWHOOGTE VANAF 54 MM

Dankzij de uiterst lage standaard inbouwhoogte van slechts 54 mm is de I-DRAIN zeer geschikt voor renovaties. De inbouwhoogte van de I-DRAIN douchegoot kan door middel van ophoognokjes flexibel aan de inbouwhoogte worden aangepast.


UITNEEMBARE SIFON

De uitneembare sifon maakt een eenvoudige en snelle schoonmaak mogelijk. Het geïntegreerde haarvangrooster voorkomt dat haren de afvoer verstoppen. De mogelijkheid een vakantieslot aan te brengen voorkomt onaangename rioollucht bij een langere periode van het niet gebruiken van de douche. De gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardig geproduceerde sifon is met een patent beschermd en KIWA gekeurd.


I-CUBE

Het I-Cube reinigingsblokje zorgt ervoor dat haren en vloeistoffen weinig grip hebben. Het blokje bevat reinigingsstoffen en verspreid bij het douchen een aangename geur. Omdat het blokje verder de schuimvorming vermindert, kan het water sneller wegstromen en laat het daardoor minder schuimresten achter.


MAATWERK

De I-DRAIN linear 54/72 douchegoot kan met behulp van hoek- en koppelstukken zeer variabel en in elke douchesituatie worden toegepast in elke vorm. Daardoor zijn tijdens de bouw ook maatwerkoplossingen mogelijk (m.u.v. Basic).